ازکجا بفهمیم عسل طبیعی است؟
برای تشخیص عسل طبیعی اگر مقداری عسل طبیعی را در یک لیوان آب سرد بریزید، میبینید که عسل کاملا حالت چسبندگی خود را حفظ میکند و خیلی سخت و دیر در آب سرد حل میشود اما عسل تقلبی سریع در آب حل میشود.
اگر عسل
رس زدن به معنای رسوب کردن و کدر شدن عسل است. عسل طبیعی
تفاوت آن با شکرک زدن که در مربا ایجاد میشود این است که بلورهای عسل رس زده خیلی ریز تر از بلورهای مربای شکرک زده می باشد.
عسل طبیعی، علاوه بر شیرینی خاص، دارای مزه و طعم ویژه ای است که فقط در عسل وجود دارد و عسل های مصنوعی فاقد این نوع مزه می باشند.
لذا افراد می توانند با مصرف زیاد و توجه دقیق درجه خلوص عسل را تشخیص دهند.باید توجه داشت که عسل مصنوعی بیشتر مزه شیرینی شکر می دهد تا مزه خالص عسل.
اگر درپوش عسل مدتی بسته باشد، هنگام باز کردن درپوش بو و رایحه مطبوع عسل طبیعی را می توانید استشمام کنید. برای تشخیص عسل طبیعی میتوانید از این روش نیز استفاده کنید.
از راه های تشخیص عسل طبیعی میتوان گفت که: عسل طبیعی به سرعت در دهان آب می شود و پس از مصرف ایجاد انرژی می کند.
درباره این سایت