عسل تک گل

عسل تک گل چیست ؟

عسل تک گل

اگر پوشش گیاهی یک مزرعه یا دشت غالبا از یک نوع گیاه باشد، زنبورعسل بیشتر شهد گل های همان گیاه را به عسل تبدیل می کند. این نوع عسل را عسل تک گل” یا ” عسل دارویی ” می گویند. هر یک از عسل های تک گل، خواص درمانی شگفت آوری دارد که مختص همان نوع عسل است.

عسل گَوَن یا عسل گزانگبین

رنگ 

عسل گون: زرد

خواص : مقوی مغز و اعصاب – تقویت حافظه – انرژی زا و نشاط آور – تقویت کننده معده -ملین و بهبود یبوست – نرم کننده و بهبود خشونت سینه – مفید برای گرفتگی صدا – بهبود درد و التهاب مثانه – بهبود درد کلیه – بهبود و درمان کم خونی – بهبود درد و زخم چشم

منطقه رویش گیاه: کوه های زاگرس مرکزی( کوهرنگ، زرد کوه، بازفت)

زمان برداشت: تیر ماه

مشخصات گیاه: گیاهی وحشی از تیره نخود است که در دشت های ایران بیش از دویست گونه از این گیاه وجود دارد. ارتفاع این گیاه به ۷۵ سانتیمتر و گاهی تا یک متر می‌رسد. به فارسی این نوع گز را گزانگبین» و خشک انگبین» می‌گویند. گزانگبین بسیار شیرین است و در ترکیب آن در حدود ۵۵ درصد ساکاروز و مقدار قابل ملاحظه‌ای نیز از سایر قندها نظیر لوولوز (حدود ۲۰ درصد) و دکستروز (حدود ۲۰ درصد) وجود دارد.
گزها از نظر طبیعت طبق رأی حکمای طب سنتی گرم و خشک می‌باشند. خوردن آنها در عین حال که مسهل است نیرودهنده نیز می‌باشد و برای تقویت اعضای تنفس و جهاز گوارش بسیار نافع است. نرم‌کننده سینه و صاف‌کننده صدا می‌باشند و برای تنگی نفس و سرفه‌های گرم و سرد و در عین حال برای گرم‌ مزاجان و سرد مزاجان نافع است. گل های گون معمولاً به رنگ ارغوانی، گاهی آبی یا سفید و نزدیک به انتهای شاخه‌های گل دهنده قرار دارند و دارای شهد فراوانی هستند.

عسل قنقال

رنگ 

عسل قنقال: عقیقی روشن

خواص: بهبود سرفه و گلو درد – بهبود سرفه خلط آور -نرم کننده و بهبود خشونت سینه -کنترل و بهبود اسپاسم – شیرافزا و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن

منطقه رویش گیاه: کوهپایه و دشتهای مرکزی ایران (فارس و کنگان)

زمان برداشت: از اواسط اردیبهشت ماه تا اواخر تیرماه

مشخصات گیاه: گیاهی خودرو که گل هی یاسی رنگ آن مانند توپ گرد، زیبا اما تیغ دار است. این نوع گیاهان حدودا ۱۲۰ زیر گونه دارند که از لحاظ رنگ بندی با هم تفاوت دارند اما پایه ی تشکیل دهنده ی همه ی آنها یکی است.

عسل بهار نارنج

رنگ: زرد روشن

خواص: سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان – مقوی مغز و اعصاب – تقویت کننده حافظه – انرژی زا و نشاط آور – پیشگیری از انواع سرطان و درمان سرطان – بهبود سرطان دستگاه گوارش – ضد میکروب، باکتری، قارچ و عفونت – پیشگیری از انواع بیماری های عفونی – تصفیه کننده خون – کاهش کلسترول – اشتها آور

منطقه رویش گیاه: باغات مرکبات جنوب و شمال کشور

زمان برداشت: اوایل تا اواسط تابستان

مشخصات گیاه: درختیست همیشه سبز و زیبا که نام آن همواره با عطر مست کننده ی بهار نارنج عجین بوده و همین امر باعث شده این گیاه در صنعت عطرسازی کاربرد داشته باشد. ترشی و کمی تلخی میوه، مانع مصرف مستقیم آن شده و بیشتر آب آن به عنوان چاشنی مصرف می شود. شاخه های درخت بهارنارنج دارای خار بوده و خارها نسبتا تیز است. برگ ها همیشه سبز و معطر، به طول ۱۰- ۷ سانتی متر و شکل برگ ها تخم مرغی – مستطیلی است. دارای گل هایی بسیار معطر و سفید رنگ بوده و نحوه رویش آن چند تایی محوری است که در ابتدای بهار می رویند. از گل آن برای تهیه مربای بهار نارنج استفاده می شود. میوه ها کروی شکل و به قطر حدود ۸ سانتی متر است. سطح میوه ناهموار است و گوشت آن ترش و پوستش تلخ می باشد.
مصرف نارنج به عنوان مکمل هم از قدیم رواج داشته است. میوه به شدت ترش آن سبب تحریک هضم و تسکین نفخ می شود. دم کرده میوه آن سردرد و تپش قلب و دلهره را آرام و همچنین تب را کاهش می دهد. آب آن دارای ویتامین C فراوان است. روغن هایی از آن می گیرند که در غرب به عنوان مکمل استفاده می شود و به منظور کاهش ضربان قلب و تپش قلب و دلهره مصرف می شود و سبب تشویق و تحریک خواب و آرامش دستگاه هضم می شود.
فروش عسل طبیعی وحشی کوهی جنگلی وژله رویال گرده گل بره موم  در اردبیل شهرستان سرعین ارسال به سرتاسرکشور۰۹۱۴۷۰۴۷۰۴۰شماره تماس حسینعلی امیری سبلان عسل مادر

https://t.me/honey1111

https://ble.im/honeymader

عسل-بابونه


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها